Cel mai apreciat restaurant in natura

Sustinem faptul ca traim ca sa zambim si încercam sa fim plini de energie pozitiva

Restaurantul nostru

Butoiul vesel

Vrei sa te bucuri de o experienta culinara cu adevarat inedita? Te asteptam la Butoiul vesel, un restaurant in natura, cu specific traditional romanesc!

Ne propunem sa cream o atmosfera relaxanta si primitoare pentru toti turistii care sunt in cautarea unui restaurant cu adevarat apreciat din Cheia, Prahova. Inconjurat de natura, Restaurantul Butoiul Vesel este locul ideal unde te poti relaxa si savura preparatele delicioase. La finalul zilei, poti explora in voie toate obiectivele turistice oferite de Cheia.

Restaurat Cheia

O frumoasa afacere de familie

Toata echipa prezenta in restaurantul din Cheia, Butoiul Vesel, face parte din familia noastra, iar acest lucru se observa rapid prin implicarea, daruirea si caldura cu care primim si servim fiecare oaspete.

Suntem intotdeauna incarcati cu energie pozitiva si incercam sa o transpunem de fiecare data si in restaurantul nostru , ce poate fi descries cu usurinta ca fiind un loc linistit, apreciat de toti turistii.

8+ Ani de experienta

Meniurile noastre contin adevarate delicii

Te intrebi de ce toate persoanele care ne-au calcat pragul au fost de-a dreptul impresionate de preparatele servite? Ei bine, secretul consta in faptul ca folosim doar produse locale si naturale pentru a realiza cele mai delicioase preparate:

Si pentru ca suntem apreciati inclusiv de locuitorii din zona noastra, iar preparatele realizate de noi incanta chiar si cele mai exigente gusturi, oferim inclusiv serviciul de livrare mancare in Cheia, Prahova

Butoiul Vesel

Mancarea noastra delicioasa

Arunca o privire la felurile noastre de mâncare!

Butoiul vesel

Ne implicam activ in provmovarea turismului local

Cheia, Prahova este o statiune ce merita cu adevarat promovata. Astfel, ne implicam activ in promovarea turistica locala prin intermediul evenimentelor si totodata, participam la actiuni de ecologizare si de marcare a traseelor de picior sau cicloturism.

Programeaza experienta ta inedita la Butoiul Vesel – Restaurantul din Cheia, Prhova, iar noi vom face tot posibilul sa te rasfatam, relaxam si sa iti oferim din energia noastra pozitiva – totul in mijlocul naturii!

Testimoniale

Ce spun clientii:

“Locatia este super frumoasa, liniște și pace. Staff-ul este profesionist din toate punctele de vedere, iar mâncare este dumnezeiască. Recomand cu mare drag! ”

Alina Maria Sopalta

“Locatia este super frumoasa, liniște și pace. Staff-ul este profesionist din toate punctele de vedere, iar mâncare este dumnezeiască. Recomand cu mare drag! ”

Toma Mihai
    Incepe conversatia
    Buna 👋
    Cu ce te putem ajuta?
    Call Now Button